четвер, 25 квітня 2024 р.

24 квітня бібліотека ліцею "Кредо" взяла участь у районному семінарі шкільних бібліотекарів з теми "Бібліотека - STEM - Хаб освітнього середовища"


 Так як наш  ліцей вже з 2019 року активно займається розвитком STEM-орієнтованого середовища свого закладу, то бібліотека стала також своєрідним STEM-хабом у ньому
  У бібліотеці є нові науково - популярні книги, електронні та аудіокниги.

СТЕМ-зона у бібліотеці має: комп’ютер, колонки для комп’ютера,  Web-камеру , Інтернет,  зону Wi-Fi, SCX-4200-ксерокс, принтер, сканер.  Завдяки цим можливостям наші учні можуть у бібліотеці створювати буклети, газети, візитки (за допомогою програми Publisher), буктрейлери, відеопрезентації , кліпи, відеофільми (Pover point ,Canva…), QR-коди




Планується бібліотеку поділити на мобільні інтерактивні зони: Study-зону, Book-зону, Play-зону.

У час дистанційного навчання велика інформаційна робота ведеться через блог бібліотеки. Одна із рубрик блогу присвячена STEM-освіті. Тут можна і вчителям і дітям отримати корисну відео і документальну інформацію.


STEM-освіта-це те, що розвиває таланти, дає можливість дітям погратися в сучасний світ і заразом вчити фізику, біологію, математику, українську мову та інші важливі предмети.


 









Немає коментарів:

Дописати коментар