понеділок, 13 листопада 2023 р.

 


Всесвітній день доброти міжнародний день, який відзначається щорічно 13 листопада. День доброти – чудова можливість знайти час на хороші вчинки для людей та тварин. Добро врятує світ та з’єднає народи, тому що воно закладене в людській природі, саме тому робити гарні вчинки може кожен. Творити добро зовсім не важко, але в результаті люди наповняться співчуттям та добротою один до одного.
Вперше про доброту на найвищому рівні згадали в 1998 році. Тоді відбулася конференція всесвітнього руху за доброту. Вона проходила в Токіо 13 листопада. У цьому заході взяли участь представники Австралії, Канади, Японії, Таїланду, Сінгапуру, Великобританії та США.
Саме на конференції було прийнято рішення відзначати щорічно Міжнародний День доброти і вітати один одного. З тих пір до святкування цієї дати приєдналися інші країни, в тому числі і Україна.
Відповіддю на запитання, коли день доброти у 2022 в Україні буде – 13 листопада. Ця дата не є офіційним святом, тому українці не відпочиватимуть зайвий раз. Однак згадати про доброту і теплоту душевну варто. Символом цього дня в усьому світі вважається відкрите серце.
















Немає коментарів:

Дописати коментар